Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Colette Glossy Maroon Red

Varenr. GK-FP-557720050-C007

75,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Oplev den tidløse elegance med knop Colette, der kombinerer retro formsprog med moderne enkelhed. Colette er en nyfortolkning af den klassiske porcelænsknop, hvor kontrasten mellem materialer og teksturer står i centrum. Disse greb knopper bringer en unik æstetik som både knopper til skabe, køkken og møbler. Deres design er skabt med en blanding af stramhed og blødhed, blanke overflader, som tilsammen skaber en sublim og harmonisk æstetik.

Colette knopper til skabe er perfekte til dem, der ønsker at tilføje et elegant og sofistikeret touch til deres møbler. De delikate kombinationer af farver, overflader og finish fremhæver og komplimenterer hinanden på en elegant måde, hvilket gør dem ideelle til enhver indretning, uanset om det er moderne eller klassisk. Disse møbelknopper er designet til at være både funktionelle og smukke, og de passer perfekt til skabe, skuffer og køkkenlåger.

Når det kommer til knopper køkkenlåger, tilbyder Colette et raffineret valg, der tilføjer et strejf af luksus til dit køkken. De er nemme at gribe om og gør åbning og lukning af køkkenlåger en leg. Deres tidløse design og holdbare materialer sikrer, at de vil se fantastiske ud og fungere godt i mange år fremover.

Skabsknopper fra Colette-serien er en smuk måde at opdatere dine møbler på. Deres harmoniske blanding af forskellige teksturer og farver gør dem til en stilfuld tilføjelse til ethvert rum. Uanset om du opdaterer dine skuffer, skabe eller køkkenlåger, vil Colette knopper hjælpe med at skabe en sammenhængende og elegant indretning.

Knop Colette fås også i Glossy Dusty Yellow og Glossy Slate Blue.

Produktspecifikationer:
  • CC: 16 mm
  • Diameter: 50 mm
  • Dybde: 30 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se hele udvalget af knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Hulafstand

16 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.