Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Byte Silkepoleret

Varenr. HS-FP-225230019-25

75,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Ønsker du en køkkenknop til dine elementer, som skiller sig ud og bidrager med et innovativt og stilrent design, kan du med fordel se nærmere på dette. Knoppens kantede udformning er velegnet til mange forskellige stilarter, men passer især i indretninger, hvor det stilrene og nordiske look træder, så grebets industrielle touch kommer til sin ret. Dermed er grebet en tidløs og sikker option til dig, der ønsker moderne design, funktionalitet og kvalitet på alle områder.Køkkenknop Byte er fremstillet i rustfrit stål og silkepoleret, så du får et eksklusivt touch og en smuk finish. Den brede monteringsoverflade sikrer en let montering, og så giver grebets tidløse udformning dig mulighed for at placere denne grebsknop, som du ønsker, uanset om det er vandret eller lodret.

Produktspecifikationer:

  • Længde/Bredde: 19 mm
  • Højde: 25 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Stål, overfladebehandlet
  • Designer: Furnipart
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre rustfri knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.