Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Block Rustfri Look

Varenr. HS-FP-512760045-66

61,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Det metalliske look er en af nøgleelementerne i den industrielle stil, der præger mange danske hjem. Vil du også indrette dit hjem med udgangspunkt i denne stil, så er denne køkkenknop her et godt sted at starte. Knoppen er lavet med en rustfri finish, der vil tilføre et råt præg til møblerne i hjemmet, og som passer perfekt ind i den industrielle indretningsstil.Med sin kvadratiske udformning er denne køkkenknop ikke kun flot at se på, den har også et fantastisk godt greb, som du med sikkerhed vil sætte pris på, når skabe og skuffer skal åbnes. Knoppen er både designet og produceret af den danske virksomhed Furnipart, der som altid er garant for god kvalitet til prisen.

Produktspecifikationer:

  • Bredde/Længde: 45 mm
  • Højde: 34 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Furnipart
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre rustfri knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.