Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Arpa med aftagelig bagplade Børstet Sort

Varenr. 22025

99,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Møbelknopper Arpa med aftagelig bagplade er en knop af høj kvalitet, der kan tilføje et luksuriøst touch til dit hjem. Knoppens rillede overflade giver den en unik karakter, mens dens børstede messing finish tilføjer et eksklusivt udtryk. Knoppen kan bruges med eller uden bagplade og er ideel til at skjule eventuelle gamle skruehuller.

Knoppen kommer i tre forskellige udtryk; Rustfrit look, Børstet messing og Børstet sort, hvilket giver god mulighed for at matche det med møbelknopper Arpa grebet som fås i 2 forskellige længder (hulafstand 192 mm og 320 mm) og som T-formet knop. Så der er rig mulighed for at skabe en flot og sammenhængende helhed i din boligindretning med Arpa-serien.

Knop Arpa er en eksklusiv og stilfuld knop fra Viefe, der er inspireret af det industrielle design. Knoppen er lavet af aluminium og er også en del af Arpa-serien. Med dens moderne æstetik design er den ideel til brug i dit hjem, især i køkkenet, entreen eller på badeværelset.

Produktspecifikationer

  • Diameter: 22 mm
  • Dybde: 33 mm
  • Bagplade: 100 x 25 mm
  • Materiale: Aluminium
  • Skruer inkluderet: 16-19 mm front
  • Producent: Viefe

Se alle de andre sorte knopper.

Greb og knopper fra Beslag design

Deres udvalg af køkkengreb, møbelgreb, køkkenknopper og møbelknopper, passer perfekt til enhver indretningsstil. Så der er rig mulighed for at skabe din helt egen stil i din boligindretning. Deres sortiment spænder fra det mest trendy til det klassisk landlige. Uanset om du foretrækker et klassisk, tidløst, elegant eller moderne design, så er der helt sikkert greb og knopper, der matcher din personlige stil og æstetik.

De byder på et bredt udvalg af greb, knopper og dørgreb, der er velegnede til brug i alle typer rum, lige fra hjemmet, til butikken, kontoret, restauranten og hotellet. Deres udvalg afspejler, at de rette detaljer ikke blot fuldender indretningen, men også fortæller en historie og fremhæver det personlige præg.

Kvalitet, holdbarhed og æstetik er en fælles nævner i deres udvalg. De stiller høje krav til deres leverandører og prioriterer bæredygtighed for at minimere miljøpåvirkningen og sikre etisk fremstillede produkter gennem hele processen.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.