Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Ink Støbejern Sort

Varenr. HS-FP-300040032-9005

109,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Greb sort Ink er lavet af støbejern, og i samspil med den bløde udformning giver det et meget organisk udtryk, som vil klæde enhver skuffe eller skabslåge. Støbejernet er desuden med til at give grebet tekstur og gøre det yderst solidt og slidstærkt samt indbydende at kigge på.

Lader du greb sort Ink flytte ind i dit hjem, så vil det være svært at holde fingrene fra det skønne materiale og smukt afrundede kanter.

Grebet har et rustikt udtryk, som kan skabe en klædelig kontrast til en romantisk boligindretning, eller som kan sætte prikken over i’et i en mere rå eller minimalistisk bolig. Mulighederne er mange med dette lækre greb.

Søger du en knop i støbejern, kan du med fordel se på knop Fleur.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 32 mm
  • Længde: 64 mm
  • Bredde: 32 mm
  • Dybde: 30 mm
  • Designer: Kaschkasch
  • Skruer medfølger
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

32 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.