Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Pillar 160 Mat Sort

Varenr. GK-FP-547620160-99

102,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Designerparret Steffensen og Würtz står bag dette køkkengreb, og til udformningen har de fundet inspiration i brikkerne til et skakspil. Det er især brikkernes drejede og kantede form og deres solide fod, som har været inspirationskilden. Håndtaget er udformet på en måde, så de to fødder indgår som en integreret del af selve grebet, og dette design gør grebet både funktionelt og flot at se på.

Til grebet er brugt en matsort farve, der fuldender forestillingen om en skakbrik, og som giver grebet et stilfuldt ydre, der blandt andet kan bruges til at danne en lækker kontrast til låger og fronter i hvid. Med et køkkengreb i en klassisk farve som sort er kombinationsmulighederne så godt som uendelige.

Produktspecifikationer:
  • CC: 160 mm
  • Bredde: 175 mm
  • Dybde: 32,5 mm
  • Diameter: 15 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Steffensen & Würtz
  • Producent: Furnipart

Se de andre sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.