Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Lace 160 Mat Maroon Red

Varenr. GK-FP-557520160-C004

75,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Oplev den unikke elegance og funktionalitet med Lace køkkengreb og skabsgreb. Møbelgreb Lace er designet med en fascinerende kontrast mellem sin front og bagside, der gør det til et standout element i ethvert rum. Foran ligner møbelgreb Lace et industrielt samlebånd med markante linjer og konturer, der tilføjer et råt og moderne touch til dine møbler og køkkenlåger.

På bagsiden er grebet afrundet og glat, hvilket giver en behagelig berørings hver gang du åbner en skuffe eller skab. Denne kombination af bakke og dal skaber en dynamisk visuel effekt, hvor refleks og skygge danser sammen og skaber et spændende spil af lys og mørke.

Greb Lace er ikke kun et praktisk valg, men også et designstatement. De nøje udvalgte lakerede farver tilføjer dybde og intensitet, hvilket gør det muligt for disse møbelgreb at passe perfekt ind i både moderne og klassiske indretninger. Uanset om du leder efter køkkengreb, skabsgreb eller møbelgreb, vil Lace bringe en sofistikeret og stilfuld æstetik til dit hjem.

Opgrader dit køkken og dine møbler med greb Lace, og oplev hvordan denne kontrastfyldte og elegante løsning kan transformere din indretning med både funktionalitet og stil.

Køkkengreb lace fås også i mat dusty yellow og mat slate blue.

Produktspecifikationer:
  • CC: 160 mm
  • Længde: 171 mm
  • Dybde: 31,5 mm
  • Bredde: 17,5 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Hans Sandgren
  • Producent: Furnipart

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.