Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Facet 160 Mat Bronze

Varenr. GK-FP-459320160-84

137,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Facet køkkengreb bronze er et enkelt, elegant og stringent greb, der forener funktionalitet og æstetik på smukkeste vis. Det unikke ved Facet er de vinklede flader, som skaber et fascinerende sammenspil mellem lys og skygge. Dette giver grebet en dynamisk og levende karakter, der ændrer sig alt efter betragtningsvinkel.

Det minimalistiske design hylder den rene flade, hvilket gør, at Facet fremstår som et markant element i køkkenet. Den slanke sokkel er bevidst underspillet og tilbagetrukket, så fokus forbliver på grebets elegante linjer. Facet er skabt til at passe ind i moderne køkkener, hvor simplicitet og raffinement er i højsædet.

Uanset om det anvendes i et nyt, stilrent køkken eller som opgradering af et eksisterende, tilføjer Facet et strejf af sofistikation og moderne design. Dets tidløse udseende gør det til et perfekt valg for dem, der ønsker et køkken, der er både funktionelt og visuelt tiltalende. Facet køkkengreb bronze er ikke blot en praktisk løsning, men også et kunstnerisk element, der løfter hele køkkenets udtryk.

Køkkengreb Facet fås også i 2 længere modeller på 32 mm og 96 mm samt i mat sort og mat messing.

Produktspecifikationer

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 284 mm
  • Højde: 20
  • Bredde: 16 mm
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Design: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende bronze greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.