Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Trægreb Classis 160 Sort Bejdset

Varenr. GK-FP-106820160-994

79,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Når du indretter din bolig, er det ikke kun praktik og funktionalitet, der bør være i fokus. Det er lige så vigtigt, at dine valg afspejler et smukt design og brugen af lækre materialer, der komplementerer din personlige boligindretning. Hvis du søger en elegant løsning som dine nye greb, så er køkkengreb sort Classis, der udstråler førsteklasses håndværk og kvalitet, en rigtig god løsning.

Køkkengreb sort Classis præsenterer sig som en charmerende tilføjelse til køkkenet, badeværelset, garderoben eller bryggerset. Dets aflange, runde form tilfører et blødt æstetisk touch til rummet. Ønsker du samme æstetik i en mindre skala, fås Classis også som en knop. Dette gør det muligt at skabe en sammenhængende æstetik med det smukke egetræ i hele din bolig.

Skabsgreb Classis fås også i egetræ og valnød.

Produktspecifikationer: 

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 203 mm
  • Bredde: 25 mm
  • Højde: 22 mm
  • Materiale: Træ, lakeret
  • Skruer medfølger: ja, passer til skabslåger/skuffefronter 16-20 mm (dybde)
  • Design: VE2
  • Producent: Furnipart

Du kan se alle vores sortbejdsede trægreb her.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.