Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Ciel 32 Mat Bronze

Varenr. GK-FP-459220032-84

55,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Nyd vores elegante køkkengreb, skabsgreb og skuffegreb med Ciel-designet. Et distinkt udtryk, hvor det lette og elegante design fanger lyset og tilfører grebet karakter. Det bløde svej og den minimale profil af Ciel grebet skaber et imødekommende design, der passer perfekt til enhver køkken- eller skabsindretning.

Greb Ciel er designet til at fremhæve materialets kvalitet og finish, og når lyset danser ned over overfladen, bliver dette tydeligt. Det slanke og minimalistiske design understreger desuden materialets styrke og giver et tidløst udseende, der vil pryde dine køkkenskabe eller skuffer i mange år fremover.

Med Ciel grebet får du ikke kun et funktionelt greb til dine køkkenskabe og skuffer, men også et designelement, der tilfører elegance og stil til dit køkken eller til dine skabe. Så hvis du leder efter køkkengreb, skabsgreb eller skuffegreb, der kombinerer let elegance med tidløst design, så er Ciel grebet det perfekte valg.

Greb Ciel fås i 3 forskellige længder: 32 mm, 160 mm og den ekstra lange på 544 mm. Derudover fås greb Ciel i 3 forskellige udtryk: Mat sort, mat bronze samt i mat messing.

Produktspecifikationer:
  • C/C: 32 mm
  • Længde: 50 mm
  • Højde: 30 mm
  • Dybde: 22 mm
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: VE2
  • Producent: furnipart

Se alle de andre bronze greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Hulafstand

32 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.