Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Edge Straight 100 Mat Hvid

Varenr. HS-FP-419720100-0500

59,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Designeren Adam Laws står bag dette  hvide greb, som er lavet i overfladebehandlet aluminium med en flot mat hvid finish. Med sit smukke og lyse look er det hvide greb et skønt profilgreb at indrette hjemmet med. Den matte hvide farve giver et lyst indtryk og kan derfor bruges til at gøre rummet mere hyggeligt, indbydende og eventuelt skabe kontrast til dine fronter.

Dette hvide greb er udformet med en let bue, der bliver gradvist bredere mod kanten, hvilket giver et fantastisk godt greb. Grebets flotte finish og veludførte udformning vil tilføre et strejf af elegance til lågen, skuffen eller møblet.

Profilgreb Edge Straight i mat hvid fås også i en kortere model på 40 mm og en længere model på 200 mm. Derudover kan du få profilgrebet i mat sort samt børstet messing og i antik messing.

Passer til skabstykkelsen: 16 – 20 mm!
Produktspecifikationer:
  • C/C (Afstanden mellem hullerne): 60 mm
  • Længde: 100 mm
  • Højde: 18 mm
  • Dybde: 41 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Designer: Adam Laws
  • Producent: Furnipart

Se de andre hvide greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.