Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-
Skab din egen stil i din lejebolig med greb, knopper og dørhåndtag

Skab din egen stil i din lejebolig med greb, knopper og dørhåndtag

At bo i en lejebolig har utvivlsomt sine fordele. Men det kan også komme med visse begrænsninger, især når det kommer til renovering af lejebolig efter ens personlige smag. Heldigvis er der utallige små og enkle ændringer, der kan give din bolig et frisk pust og skabe et ny og personligt indretning. Her deler vi nogle nemme og smarte tips til at gøre din lejebolig til et ægte hjem.

1. Skift greb og knopper i køkkenet: En simpel opgradering med stor effekt

Ofte er det de små detaljer, der gør den største forskel – prikken over i’et. Ved at udskifte greb og knopper på dine køkkenlåger og køkkenskuffer i køkkenet, kan du forvandle hele rummets udtryk. Uden at skulle igennem en omfattende renovering. Dette er især en god løsning for dem som bor til leje og som ikke kan udskifte fronterne eller hele køkkenet. På den måde kan du nemt og hurtigt tilføje et design som udtrykker den indretningsstil du gerne vil have.

Mange gange er det en overkommelig opgave at skifte grebene selv, og resultatet er ofte overraskende effektivt.

Husk at de nye greb skal have samme hulafstand som de gamle greb, så du ikke skal lave nye huller i fronterne.

Renovering af lejebolig | Skab din egen stil i din lejebolig Greb Track Wood 160 Mørkebrun - Renovering af lejebolig | Skab din egen stil i din lejebolig Knop Circle Wood Eg Lakeret - Renovering af lejebolig | Skab din egen stil i din lejebolig

2. Garderobeskabe eller klædeskabe: Giv dit opbevaringsmøbel nyt liv

Garderobeskabe kan være en central del af renovering af lejebolig, og det er nemt at udskifte greb eller knopper, så de kommer til at afspejle din personlige stil. Ved at udskifte garderobe grebene eller knopperne på dine klædeskabe kan du give rummet et helt nyt udtryk. Uanset om du foretrækker et personligt præg eller en stilren elegance, kan små ændringer gøre en stor personlig forskel. Så selvom du bor til leje, behøver du ikke at gå på kompromis med din egen stil.

Ofte er det de små forbedringer, der virkelig kan løfte et rum. De nye greb eller knopper vil ikke kun forbedre udtrykket i din entré eller dit soveværelse, de vil også skabe en følelse af, at dette rum er dit helt eget.

Greb Track Wood 1200 Mørkebrun - Renovering af lejebolig | Skab din egen stil i din lejebolig Køkkengreb Seam - Renovering af lejebolig | Skab din egen stil i din lejebolig

3. Hvis du vil gå All-in – Så skift dørhåndtagene

For at skabe en følelse af sammenhæng i din bolig, er det vigtigt at tænke over detaljerne. Ved at udskifte dørhåndtagene, så de passer til resten af grebene og knopperne i boligen, kan du skabe en rød tråd, der forbinder alle rummene. Dette er en simpel, men effektiv måde at give dit hjem et løft på.

Med et bredt udvalg af stilarter og modeller i forskellige prisklasser, kan du finde netop de dørhåndtag, der passer bedst til din stil, også hvis du vil have den samme stil gennem hele boligen.

     

Når du en dag vælger at flytte videre til et nyt hjem, kan du tage dine nye dørhåndtag med dig og bibeholde den stil, i din nye bolig.

At bo til leje betyder ikke, at du skal give afkald på at gøre din bolig til din egen. Med disse små, men effektive ændringer kan du skabe en unik indretning, der afspejler din personlige stil. Tag fat i skruetrækkeren, gå på opdagelse i vores store udvalg, og lad dig inspirere af de utallige muligheder, der venter dig. Lad din lejebolig blive et ægte hjem, hvor du føler dig velkommen og som udtrykker din personlige indretningsstil.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.