Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-
Greb – Inspiration til køkken, badeværelset, garderoben og til møbler

Greb – Inspiration til køkken, badeværelset, garderoben og til møbler

Gå på opdagelse i vores store udvalg af greb og knopper til alle rum og møbler. Mange af vores greb er tegnet af internationalt anerkendte designere og passer både til det nye køkken, badeværelset eller til de ældre køkkenlåger, køkkenskuffer eller skabslåger, der trænger til fornyelse i form af nye greb eller knopper.

Vi har samlet vores greb og knopper i en række kategorier for at give dig et hurtigere overblik.

Du kan bruge søgemulighederne under menupunktet Greb eller Knopper, for at finde lige netop det materiale/design, som du ønsker.

Greb til køkkenlåger

Køkkenlåger og greb er to ting, der går hånd i hånd. Langt de fleste køkkenlåger er i dag forsynet med et greb eller knop. Dette gør det ikke kun nemt for dig at åbne lågen/skuffen. Med det rigtige køkkengreb tilføjer det i mange tilfælde noget ekstra til dit køkken.

Hos Grebkompagniet finder du et stort og bredt udvalg af greb til køkkenlåger, så der er noget for enhver smag og behov. For os er det vigtigste, at du får et smukt og unikt greb af en høj kvalitet ind i dit køkken, så du ikke behøver at skifte det i tide og utide.

Greb Flat - Inspiration

Overvej altid dine køkkenlåger og greb nøje

Mange tænker måske, at et greb eller en knop er en mindre og ubetydelig detalje i køkkenet. Der findes jo andre og større ting i køkkenet som for eksempel et køleskab, et komfur og så videre.

Men rent faktisk er køkkengreb en faktor, du nøje bør overveje. For selvom at det muligvis kan virker ligegyldigt, kan de helt rigtige greb til køkkenlåger gøre en kæmpe forskel. Ikke nok med at det gør det langt nemmere for dig at åbne dine køkkenlåger, så understreger et greb din personlige indretningsstil. Køkkengreb udstråler lige nøjagtigt det, du gerne vil udtrykke.

Det er grunden til, at du ikke bør tage let på dit valg af greb til dine køkkenlåger. I stedet bør du tænke over, hvilken stil du ønsker at udtrykke, når det kommer til dit køkken.

Forvandl dit køkken med greb til køkkenlåger i et smukt design

Et køkken er ét af de rum i hjemmet, som mange af os elsker at være i – alene og sammen med andre. Det bliver ofte betegnet som samlingsstedet for familien, da det er her, der bliver lavet mad, madpakker, lektier samt snakket om stort og småt. Hos grebkompagniet vil vi gerne hjælpe dig med at få det køkken, du altid har drømt om. Med vores greb til køkkenlåger vil dit du og dit køkken blive forkælet på bedste vis. Udforsk vores store udvalg af greb til køkkenlåger.

Vi ved, at det er rart med mange muligheder, når det kommer til valg af greb til køkken (og resten af huset). Køkkenlåger og greb er nemlig ikke noget, som vi mener, at du bare skal tage det første og det bedste. Her på vores side finder du et stort udvalg af køkkengreb i mange forskellige stilarter, materialer og farver. På den måde kan du finde et eller flere greb, som falder i lige præcis din smag og som understreger din boligindretning.

Messinggreb

Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af messinggreb

Leder du efter en flot og effektiv måde at fremhæve udseendet dit køkken, dit badeværelse, garderoben eller et møbel? Så kan du vælge at udskifte dine nuværende greb til messing greb.

Messinggreb kan fungere med en lang række af forskellige materialer/farver. Så gå på opdagelse i vores store udvalg af messinggreb i forskellige stilarter, farver og størrelser – der er noget til enhver boligindretning.

Du kan være sikker på at finde de perfekte greb i messing til dine skabe, skuffer og møbler.

Med messing greb får du mulighed for at give dit hjem et moderne element eller et strejf af en varm og rustik stemning alt efter, hvad du ønsker.

Greb lounge - Inspiration

Messing greb i høj kvalitet til dine skabe og skuffer

Forny stilen på dine køkkenskabe, badeværelsesskuffer eller kommoder med nye messing greb. Messing greb er utroligt moderne og trendy, hvorfor de også findes i en del hjem. Materialet bliver stadig mere populært takket være dets attraktive udseende. Men ikke alle messinggreb er ens. Da vi har et bredt udvalg af forskellige typer af greb i messing, kan du skabe netop den følelse i dit hjem, du ønsker. Desuden giver det dig mulighed for at få messinggreb i en høj kvalitet, der holder år efter år.

At udskifte dine gamle greb til messing greb er altså virkelig en af de absolut enkleste måder at forny dit hjem på. Greb er en vigtig detalje for indretningen af en bolig, mens de samtidigt også har en væsentlig funktion. Med vores greb i messing ved hånden bliver det let at åbne både dine skuffer og skabe.

Lounge Greb - Inspiration

Greb i messing giver dig et utal af muligheder

Smukke messing greb tilføjer et strejf af elegance til enhver skuffe eller til ethvert skab. Du kan skabe en flot kontrast med et greb i messing mod mørkt træ eller sorte møbler. Du kan også vælge at fremhæve en enkel hvid kommode med unikke messinggreb. Der er næsten ikke det rum/møbel, du ikke kan løfte med messing greb. Denne typer af greb fungerer godt på mange forskellige måder. Dette er ligeledes en af grundene til, at messing greb er så populære, som de er.

Ubehandlet messing

Ubehandlet messing giver et mere levende udtryk da grebet vil patinere over tid. Vi har en række greb og knopper i ubehandlet messing.

Grebene vil gøre sig godt både som patineret og som pudset. Du kan selv vælge hvordan denne egenskab ved ubehandlet messing kan bidrage til dit køkken eller badeværelses udtryk, og nyde det smukke skift i grebets overflade, der opstår over tid. Du kan også vælge at pudse dine greb i ubehandlet messing for at beholde den karakteristiske skinnende overflade, der utvivlsomt vil blive blikfang i et rum.

Greb Patina - Inspiration

Edge Straight

Det er et af vores bedst sælgende greb, og med sit moderne udtryk til trods, er Edge Straight en ægte klassiker. Edge Straight er et let aluminiumsgreb, og det findes i mange forskellige størrelser og i et utal af forskellige farver.

Edge Straight monteres bagfra enten i toppen af lågen/skuffen eller på siden af lågen. Det er meget nemt at montere og du slipper for at bore huller igennem dine flotte fronter.

Køkkengreb - Inspiration

Det gør Edge Straight meget alsidigt, da du er sikker på at finde et Edge Straight greb, der passer til et hvert køkken. Grebet har desuden opnået en Cradle to Cradle certificering.

Manor – Riflet mønster og greb i smuk forening

Det riflede mønster på disse greb og knopper slår tonen an i en fortælling, der har eksklusivitet og varme som det bærende element. Hvert greb og knop i denne serie har detn karakteristiske riflede overflade, der, udover et exceptionelt godt greb, også sikrer et eksklusivt udseende, der yderligere bliver understreget af detaljerigdommen på både greb og knopper.

Greb Manor - Inspiration

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.