Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-
Grebkompagniet Køkkengreb oh knopper

Inspiration

Hos Grebkompagniet har vi håndtag og knopper til hele hjemmet lige fra låger og skuffer i køkken, bad, garderobe og bryggers til møbelgreb, så du let kan friske detaljerne op eller finde den optimale grebsløsning til dit nybyggeri. Dog kan de små valg være de mest tidskrævende, og synes du, det er svært at vælge, kan du på denne side finde inspiration og råd, som du kan bruge i valget af dine nye greb.

Inspiration til det funktionelle greb

Fordi køkkenet er et af hjemmets mest anvendte leverum, kan du med fordel vælge håndtag med et solidt greb og plads til fingrene, så du let kan få adgang til indholdet i skuffer og skabe. Ligeledes er det oplagt at vælge et greb, som er let at vedligeholde, hvilket er ideelt efter en hel dag i køkkenet, eller hvis der er børn i husstanden. Samtidig er det væsentligt at gå efter greb, som matcher tyngden og størrelsen på dine låger og skuffer, så der er overensstemmelse mellem det praktiske og æstetiske element. Og fordi dine greb ikke alene skal være funktionelle, men også tilføre detaljer, liv og farve i indretningens samlede indtryk, er designet et andet væsentligt aspekt.

Inspiration til det æstetiske greb

Drømmekøkkenet er ikke det samme for os alle, og derfor kan du her hos Grebkompagniet finde en bred vifte af håndtag, så du er sikret en løsning, som matcher din personlige stil. Har du et minimalistisk køkken, kan du med fordel gå efter enkle greb, der fører det stilrene look videre, og så er farver med til at skabe blikfang i en minimalistisk indretning. Er du i stedet til et råt køkken, er industrielle greb velegnede til at give kant, og så kan du med fordel benytte dig af sort og forskellige, lyse metaller, da de koldere toner fastholder det samlede udtryk. Går du efter et romantisk look, er bløde udformninger og små detaljer væsentlige, og så fuldender lyse og sarte farver din romantiske indretning. Uanset, hvilke greb du søger, har vi et bredt udvalg, så du kan finde den helt rette grebsløsning, som matcher både behov og stil.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.