Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-
Det gode køkkengreb

Det gode greb

Greb kan virke som en ubetydelig detalje i hjemmets forskellige rum, men da det er de små elementer i rummet, som er med til at skabe det store billede, så har også greb en stor betydning for, hvordan det enkelte møbel eller skab tager sig ud såvel som for det samlede udtryk i rummet. Trænger du til fornyelse i hjemmet, så er en udskiftning af grebene derfor også en nem måde at få det på.

Er du på udkig efter nye greb til din bolig, så er det selvsagt vigtigt, at du vælger en model, som passer ind med det øvrige elementer i indretningen. Det er der god mulighed for, da du i vores store udvalg af greb er sikker på at finde noget for enhver smag. Men der er også andre ting, du bør være opmærksom på, når du vælger nye greb. Læs med nedenfor og bliv klogere på, hvordan du bedst finder det gode greb til dit hjem.

Valg af greb

Når det kommer til valg af greb, så kan du med fordel tage udgangspunkt i de fronter, som grebene skal monteres på. For at skabe et harmonisk udtryk, så skal grebet nemlig passe til den låge eller skuffe, som den skal monteres på. Et solidt og aflangt greb kan således med fordel placeres på de bredere låger eller tungere skuffer med en stor flade, mens en lille grebsknop vil passe godt til de mindre fronter i hjemmet. Ønsker du at skabe et diskret udtryk i dit hjem, så kan du med fordel gå på opdagelse blandt vores spændende udvalg af knopper, som fås i mange forskellige udtryk og designs.

Nye greb er også en god mulighed for at skabe en fin sammenhæng i indretningen, som vil skabe både ro og genkendelighed i det enkelte rum og skabe en rød tråd gennem hele boligen. Har du i forvejen elementer af messing i dit hjem, så er der god mulighed for at binde de forskellige rum sammen ved at montere fine messing greb på dine møbler eller køkkenfronter, som vil matche det øvrige interiør.

4 krav til det gode greb

Hos Grebkompagniet arbejder vi med fire fokuspunkter, der skal sikre, at vores kunder kan få greb hos os, hvor både funktionalitet, design og kvalitet er helt i top.

1. God plads til fingrene

Hos Grebkompagniet sætter vi en ære i at føre greb, som er udarbejdet med fokus på høj funktionalitet, så de er nemme at anvende for brugeren. I vores udvalg af greb vil du således kunne finde mange forskellige greb, som alle er lavet med god plads til fingrene, så de er nemme og behagelige at gribe fat om, når du skal tilgå indholdet i skabe og skuffer. Særligt grebene i køkkenet bliver brugt hver eneste dag, og det er derfor vigtigt, at de er behagelige at gribe om. Derfor er den indvendige side af vores greb lavet med en lige så ren og jævn overflade som den udvendige side, så funktionalitet og æstetik går op i en højere enhed.

2. Høj kvalitet

Vi sørger for at udvælge greb fra leverandører, som har en høj kvalitetsstandard. Det er også en af grundene til, at en stor del af de greb, du kan finde på vores shop sælges i mere end 50 lande fordelt over hele verden. Greb i høj kvalitet er en god investering, da de vil være mere modstandsdygtige over for dagligdagens slitage og dermed holder sig pæne i lang tid.

3. Høje krav til grebenes overflade

Vores leverandører fører løbende kvalitetskontrol på deres produkter, og det er med til at garantere en høj kvalitet af overfladen på grebene. De såkaldte QC-teams fokuserer på fem forskellige områder, når de foretager en visuel inspektion af de enkelte håndtag, og det er med til at sikre, at de altid opfylder strenge krav til blandt andet farve og glans.

4. Leverandørens logo

Størstedelen af de greb, vi fører her hos Grebkompagniet, kommer fra den danske virksomhed Furnipart. Alle deres greb kan kendes på, at de er imprægneret med Furniparts logo, så du kan være sikker på, at det er et originalt produkt fra dem. Det er samtidig din garanti for, at grebet lever op til en række strenge krav, når det kommer til finish såvel som kvalitet.

Med nye greb kan du på enkel vis løfte udtrykket i rummet. Mange af vores greb er lavet med standardmål, så du kan gøre brug af de oprindelige monteringshuller og dermed opnå en smuk finish. Har du spørgsmål til vores produkter, eller har du brug for hjælp til at vælge den helt rigtige model for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten sende en mail til os på info@grebkompagniet.dk eller ringe til os på 71 72 01 79. Så hjælper vi dig gerne med de spørgsmål, du måtte have.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.