Gratis fragt ved køb over 600,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 600,-

Pendler lamper

Pendel lamper udgør en minimalistisk belysningsløsning, som kan bruges i alle hjemmets rum. Uanset om du er på udkig efter et helt klassisk udtryk, eller om du foretrækker designs, der skiller sig lidt ud fra mængden, så har du mulighed for at finde din nye pendel lampe i Grebkompagniets store udvalg.

Rydfilter

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Find den rette pendel lampe til dit behov

Ønsker du en højere grad af fleksibilitet, når det kommer til belysningen i køkkenet, så kan du med fordel gå efter en pendel lampe, hvor det er muligt at retningsbestemme lyset. På den måde kan du nemt skabe den rette lyssætning til madlavningen såvel som familiehyggen. Pendler er kendetegnet ved, at de er udformet som hængelamper. Her kan det være en god idé at vælge en model, som er højdejusterbar, så du nemt kan ændre på lysindfaldet. Lader du din hængelampe hænge højt oppe i loftet, kan den oplyse hele rummet, og placerer du i stedet din hængelampe længere nede, så vil lyskeglen give et mere fokuseret lys til for eksempel spisebordet eller kogeøen.

I udvalget af pendler her på siden finder du en lang række forskellige modeller, som er udformet af anerkendte designere, der om nogen formår at forene æstetik og funktionalitet. I udvalget har du derfor rig mulighed for at finde den pendel lampe, som passer til din stil, og som samtidig giver et behageligt og stemningsskabende lys, der udgør en behagelig kontrast til mørket udenfor. Når du skal vælge den pendel lampe, der skal pryde et specifikt rum, så kan du med fordel tage højde for, om der er noget i rummet, der stjæler lyset. Det kan for eksempel være manglende lysindfald fra vinduer eller vægge i mørke farver. Et det tilfældet, kan du med fordel placere flere pendel lamper i en klynge, så du får en god spredning på lyset. Skal du bruge en lyskilde til hyggekrogen i stuen, så vil en enkelt pendel lampe derimod ofte være nok.

 

Pendel lamper til alle hjemmets rum

Pendel lamper byder på en stor grad af valgfrihed, når det kommer til placeringen i hjemmet, og det er således helt op til dig, om de skal placeres hen over skrivebordet, i børneværelset, i hyggekrogen i stuen eller bruges som køkkenlamper. Er du på udkig efter en pendel lampe, der kan hænge over spisebordet, så kan du med fordel overveje, hvor meget lys der er behov for. Nogen bruger spisebordet som arbejdsplads, mens andre udelukkende bruger det til at sidde ved, når måltiderne skal indtages. Bruger børnene for eksempel spisebordet, når der skal laves lektier, så vil en pendel lampe med et direkte lys være et godt valg. Skal belysningen udelukkende sætte en behagelig ramme for familiens aftensmad, så vil en pendel lampe med et indirekte lys være at foretrække. En pendel lampe i glas vil give lys til hele rummet, mens pendler i metal og af mørkere materialer vil give et fokuseret og nedadrettet lys.

Vil du have en pendel lampe, der kan give lys til lidt af det hele, så kan du med fordel se nærmere på vores modeller med mulighed for lysdæmpning, som gør det nemt at skrue op og ned for lyset. Hos Grebkompagniet fører vi et stort udvalg af pendler, så du altid har mulighed for at finde de modeller, der passer perfekt til dine behov.

 

Find dine nye pendler hos Grebkompagniet

Hos Grebkompagniet kan du være sikker på at finde den helt rigtige pendel lampe til et hvilket som helst rum i hjemmet. Mangler du belysning til et mindre rum såsom entréen, så kan du overveje en loft pendel, da den ofte er mindre end de klassiske loftslamper. En loft pendel er generelt et godt valg, hvis du er på udkig efter lamper, der kan udgøre et minimalistisk element i indretningen. Vil du bringe ekstra fokus på dine pendler lamper, så kan du vælge modeller i markante farver, der står i kontrast til de øvrige farver i indretningen. En pendel lampe adskiller sig fra loftlamper ved, at den hænger ned fra loftet, mens loftlampen hænger helt tæt op ad loftet. Derfor kaldes en pendel lampe ofte en hængelampe. Når du skal implementere en hængelampe i dit hjem, er det vigtigt, at du hænger den i den rigtige højde, så den ikke spærrer for udsynet til personen overfor, eller du risikerer at støde hovedet mod den, når du rejser dig. Hæng gerne din hængelampe 80-100 cm over bordet.

Har du spørgsmål i forbindelse med valget af din nye pendel lampe, så står vi klar til at hjælpe dig. Send gerne dit spørgsmål til info@grebkompagniet.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kurv

Ingen varer i kurven.