Gratis fragt ved køb over 600,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 600,-

Køkkenlamper

Med de rette køkkenlamper har du mulighed for at skabe de bedst mulige rammer for tilberedelsen af familiens måltider. Hos Grebkompagniet finder du et stort udvalg af køkkenlamper, som giver et godt arbejdslys, og som samtidig sætter et dekorativt præg på hjemmets hjerte: Køkkenet.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Sådan finder du de rette køkkenlamper

Du kan med fordel tage udgangspunkt i køkkenet som rum, når du skal vælge dine køkkenlamper. Er det et stort rum, så vil der typisk være brug for flere forskellige lyskilder, for at hele rummet bliver lyst op på bedste vis. Her kan du gøre brug af en loftlampe som grundbelysning og eventuelt supplere med pendler eller væglamper til at oplyse de mørke kroge af rummet. Generelt er der ret stor valgfrihed, når det kommer til køkkenlamper, og mulighederne er derfor også så godt som endeløse. En ting er sikkert: De rette køkkenlamper kan bidrage til at gøre køkkenet til familiens samlingspunkt, både hvad angår det sociale samvær og tilberedelsen af de forskellige måltider.

Farverne i dit køkken har stor indflydelse på, hvor mange lamper til køkken, der er brug for. Hvis dit køkken er malet i mørke nuancer, så skal der som udgangspunkt flere køkkenlamper til, da mørke farver suger en del af lyset. Hvis dit køkken derimod består af hvide eller blanke overflader, så kan du med fordel vælge lamper til køkken med skærme på.

Køkkenlamper egner sig godt til at understrege den stil, der allerede præger din indretning. Vælg for eksempel køkken lamper i rustfrit stål, hvis dit hjem bærer præg af en industriel indretning. Er du mere til en minimalistisk stil, så kan du med fordel vælge køkken lamper i enkle farver og et diskret design. Vil du skabe en rød tråd i indretningen, så kan det gøres ved, at du vælger lamper til dit køkken, som matcher andre lamper rundt om i hjemmet.

 

Fleksible køkkenlamper til dit behov

For mange er køkkenet ikke kun det rum, hvor måltiderne laves, men også et hyggeligt samlingssted. Bruger du også dit køkken til flere forskellige formål, så kan du med fordel have øje for fleksibiliteten, når du vælger din køkkenbelysning.

Hvis du vil have en høj grad af fleksibilitet i forhold til din køkkenbelysning, så kan du overveje at investere i køkkenlamper, som kan kombineres med en lysdæmper enten i pæren eller i kontakten. På den måde kan du nemt tilpasse belysningen til mange forskellige situationer. Skru ned for lysstyrken om morgenen, når du har brug for et blidt lys at vågne til, og skru op for lysstyrken om aftenen, når du skal imponere med din gastronomiske kunnen.

En anden måde at opnå ekstra fleksibilitet i din køkkenbelysning er ved at vælge køkkenlamper med fleksible led. På den måde kan du nemt få et fokuseret lys, når maden skal anrettes, mens du kan rette køkkenlampen væk, når du ønsker et mere diffust lys.

 

Tænk dine køkkenlamper ind i renoveringsprojektet

Hvis du planlægger en større køkkenrenovering, så kan du med fordel tænke dine køkkenlamper ind i den samlede løsning. Allerede ved planlægningen af dit køkkenprojekt kan du således tage med i overvejelserne, hvor mange køkkenlamper du ønsker dig, og ikke mindst hvor de skal placeres. Det vil være ærgerligt at bruge tid på pudse væggene og sætte fliser op for til sidst at stå med nogle væglamper, hvor ledningerne skulle have været gemt i væggen bagved. Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at der skal være ca. 70 cm mellem køkkenlamperne, for at der skabes en god fordeling af lyset. Er der tale om et køkkenalrum, så kan du vælge at lade en væglampe være køkkenlampe, så den på fineste vis understreger integrationen af spisestue og køkken.

 

Lad os hjælpe dig med at finde den rette køkkenbelysning

Når det kommer til valg af køkkenbelysning, så er der en række spørgsmål, du kan stille dig selv, som kan være en god hjælp på vejen mod at finde de helt rigtige lamper.

•    Foretrækker du indbyggede spots eller fritstående lamper? Og hvad er der plads til?
•    Skal dine køkkenlamper skille sig ud fra mængden i form af et anderledes design eller en iøjnefaldende farve, eller er du mere til det enkle og stilrene?
•    Ønsker du at kunne tilpasse belysningen fra gang til gang ved hjælp af køkkenlamper med fleksible led eller køkkenbelysning med lysdæmper?
•    Vil du gerne have, at dine køkkenlamper matcher andre lamper i hjemmet?

Hos Grebkompagniet finder du et stort udvalg af køkkenlamper, og der er derfor også god mulighed for at finde op til flere modeller, der matcher din smag og ikke mindst dine behov. Skulle du have spørgsmål til vores udvalg af lamper til køkkenet, så er du altid velkommen til at sende en mail til os på info@grebkompagniet.dk. Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige køkkenbelysning til dit hjem.

Kurv

Ingen varer i kurven.